Vriend worden van het festival

Het voorjaar begint bijna weer! Dan begint de zon weer wat meer te schijnen en dan begint het te kriebelen…We stappen massaal weer op de fiets om te trainen of voor de fun. En alle wielerklassiekers komen weer voorbij! Dat klinkt als een goed vooruitzicht, toch?

Eerste Wielerfestival Zwolle

Wat voor jou wellicht ook goed klinkt is dat wij het allereerste Wielerfestival Zwolle organiseren! En daar kun jij bij zijn! Op zondag 17 april (eerste Paasdag) bieden we vanuit Theater de Spiegel in Zwolle een prachtig, divers programma aan. Die dag staan er een drietal verschillende tochten op het programma om te rijden en ’s middags kijk je de wielerklassieker Parijs – Roubaix op een groot scherm. Een unieke ervaring en bovendien brengen Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam hierbij live verslag uit tijdens deze uitzending! (Podcast in het Wiel).

Wat kun je verwachten?
We starten met een ontbijtje bij Theater de Spiegel. Daarna fiets je mee met een van de drie routes, een keienrit door Salland, een Gravel tocht in de omgeving van Zwolle of een Retro rit op stalen fiets en wollen trui.

Vanaf 12.00 uur geniet jij samen met je fietsmaat van een smaakvol, uitgebreid pastabuffet in de foyer van Theater de Spiegel. Er zijn verschillende stands aanwezig en er zijn diverse activiteiten in de foyers waaraan je kunt deelnemen. Programma wordt in de komende weken verder bekend gemaakt.

Vanaf 13.00 uur kijk je samen met andere wielrenliefhebbers vanuit de rode pluchestoel in de grote Mateboerzaal de wielerklassieker Parijs –Roubaix.. Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam geven op het podium live commentaar én schakelen live met professionals in Roubaix tijdens deze prachtige koers!

Helpt u mee?
Om dit event tot een succes te maken is steun nodig uit de samenleving/wielerwereld. Daarom zijn we nog op zoek naar ambassadeurs die het wielerfestival willen ondersteunen. Voor dit event hebben we drie pakketten gemaakt, van een Bronzenpakket van EUR 500,00 tot en met een Goudenpakket voor EUR 1.500,00. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Henk Zuidema. Je kunt mailen naar henk@mechanieker.nl  of te bellen met 0624907444.

Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar
Ben je benieuwd naar dit festival en wil je mee doen met een tour én de klassieker bekijken? Kijk dan snel op www.wielerfestivalzwolle.nl voor meer informatie. De komende weken wordt er steeds meer bekend gemaakt over de invulling van het festival. Kaarten boek je via het ticketsysteem van Zwolse theaters en zijn vanaf nú beschikbaar.

Wij hebben er veel zin in en ontmoeten je graag op zondag 17 april!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Alex van de Vosse en Henk Zuidema 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png